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    Levedura de alta qualidade especial para LAGERs (Saccharomyces uvarum -Carlsbergensis-). É uma levedura LAGER muito resistente que provoca uma fermentação neutra com poucos ou nenhuns sub-produtos de aroma ou sabor.Sedimentação: alta Densidade final: baixa Temperatura de Fermentação ideal: 10 - 15°C. Dosagem aconselhada: 3 - 6 g / 10 ltr

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    Levedura de alta qualidade especial para cervejas de trigo (Saccharmyces cerevisiae).Sedimentação: baixa Densidade final: baixa Temperatura de Fermentação ideal: 18 - 24°C. Dosagem aconselhada: 5-8gr por 10ltr

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    Levedura de Champanhe com uma fermentação de resutado muito neutro. Ideal para fermentações de Sidra e Hidromel, bem como outras fermentações de maior densidade.Tolerância ao Álcool: 17% vol. Temperatura de Fermentação ideal: 15-30 °C

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    Bottom-fermenting yeast with a wide temperature range that ensures pure fermentation even at higher temperatures, ideal for American styles, including strongly hopped beers.Recommended for: Low temperatures: cream ale, amber lager, dark lager, Kölsch Ale temperatures: American pale ale, American amber ale, California common, American brown ale, IPA,...

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    Top fermenting ale yeast with a great balance between fruity esters and spicy phenolics.Recommended for: witbier, grand cru, spiced ales, speciality beers Characteristics: fruity esters, warming phenolics Attenuation: high Flocculation: low Fermentation temperature: 18-25°C Content: 6 g, sufficient for 10 litres of wort

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    Bottom fermenting yeast which ferments optimally at cooler temperatures. Recommended for the production of slightly sulphury, fruity lagers.Recommended for: bohemian pilsners, Baltic porter, American style lagers Characteristics: dry, clean, soft, delicate  Attenuation: high Flocculation: high Fermentation temperature: 12-15°C Content: 6 g, sufficient...

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    Top fermenting ale yeast to ferment a diversity of Belgian type abbey style beers known for fruity esters and high alcohol content.Recommended for: Belgian pale ale, blond, dubbel, tripel, quadrupel Characteristics: complex, fruity esters Attenuation: high Flocculation: high Fermentation temperature: 18-25°C Content: 6 g, sufficient for 10 litres of wort

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    Top fermenting English ale yeast. Produces balanced fruity esters and floral notes. High flocculation makes that this yeast produces clearer beers. Ideal for a wide selection of ales

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    Top fermenting ale yeast. Fruit forward strain which gives a full mouthfeel and nice body to the beer. Ideal for Belgian ales and strong English ales. Medium sedimentation.

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    Top fermenting ale yeast (var. Diastaticus) which produces fruity and phenolic notes. Recommended for high attenuated beers. Promotes a dry character.

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