Redutor CO2 com 2 vias- Micromatic Redutor de pressão, apto para...
Malte Munique 25 EBCEste malte é usado em cervejas de cor âmbar/escuras....
Levedura de alta qualidade especial para LAGERs (Saccharomyces uvarum -Carlsbergensis-). É uma levedura LAGER muito resistente que provoca uma fermentação neutra com poucos ou nenhuns sub-produtos de aroma ou sabor.Sedimentação: alta Densidade final: baixa Temperatura de Fermentação ideal: 10 - 15°C. Dosagem aconselhada: 3 - 6 g / 10 ltr
Levedura de alta qualidade especial para cervejas de trigo (Saccharmyces cerevisiae).Sedimentação: baixa Densidade final: baixa Temperatura de Fermentação ideal: 18 - 24°C. Dosagem aconselhada: 5-8gr por 10ltr
Levedura de Champanhe com uma fermentação de resutado muito neutro. Ideal para fermentações de Sidra e Hidromel, bem como outras fermentações de maior densidade.Tolerância ao Álcool: 17% vol. Temperatura de Fermentação ideal: 15-30 °C
Bottom-fermenting yeast with a wide temperature range that ensures pure fermentation even at higher temperatures, ideal for American styles, including strongly hopped beers.Recommended for: Low temperatures: cream ale, amber lager, dark lager, Kölsch Ale temperatures: American pale ale, American amber ale, California common, American brown ale, IPA,...
Top fermenting ale yeast with a great balance between fruity esters and spicy phenolics.Recommended for: witbier, grand cru, spiced ales, speciality beers Characteristics: fruity esters, warming phenolics Attenuation: high Flocculation: low Fermentation temperature: 18-25°C Content: 6 g, sufficient for 10 litres of wort
Bottom fermenting yeast which ferments optimally at cooler temperatures. Recommended for the production of slightly sulphury, fruity lagers.Recommended for: bohemian pilsners, Baltic porter, American style lagers Characteristics: dry, clean, soft, delicate Attenuation: high Flocculation: high Fermentation temperature: 12-15°C Content: 6 g, sufficient...
Top fermenting ale yeast to ferment a diversity of Belgian type abbey style beers known for fruity esters and high alcohol content.Recommended for: Belgian pale ale, blond, dubbel, tripel, quadrupel Characteristics: complex, fruity esters Attenuation: high Flocculation: high Fermentation temperature: 18-25°C Content: 6 g, sufficient for 10 litres of wort
Top fermenting English ale yeast. Produces balanced fruity esters and floral notes. High flocculation makes that this yeast produces clearer beers. Ideal for a wide selection of ales
Top fermenting ale yeast. Fruit forward strain which gives a full mouthfeel and nice body to the beer. Ideal for Belgian ales and strong English ales. Medium sedimentation.
Top fermenting ale yeast (var. Diastaticus) which produces fruity and phenolic notes. Recommended for high attenuated beers. Promotes a dry character.